Tröjan

25.01.2016 kl. 11:57

Ibland blir jag extra stolt över mig själv, som nu när jag lyckats sticka klart min allra första tröja någonsin. Och den blev bättre än jag vågade förvänta mig. Det var egentligen bara början som var knepig eftersom jag använde ett annat garn än det som användes i mönsterbeskrivningen och det blev en del räknanade och upprivningar. Nu efter att den fått hänga ut sig lite och fått en omgång med strykjärnet är jag riktigt jäkla nöjd. 

Pixlig instabild. Varsågoda.

 

Mönstret är gratis och hittas här. Jag vågar påstå att det är tillräckligt enkelt för en som inte stickat något mer komplicerat än sockor och tumvantar tidigare. Fast hur man stickar ett omslag var jag tvungen att youtuba. Det var inte alls svårt.

Garnet är en tussah silk och merinoullsblandning från danska Onion. Färgen är mörklila och inte så blå som på bilden.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Karin S.

Feminist & folklorist. Doktorand vid Åbo Akademi.

Det här är min blogg för personliga reflektioner och vardagligt dravel.
 

För bilder på kaffekoppar:
instagram.com/karin_elisabeth

För arga utbrott:
twitter.com/karin_sandell


Bloggar et cetera:

Anna
Basse
Blemma
Bokbabbel
Bonbon
Crisse
Ellen
Forskarbloggen
Historikerbloggen
Jessica
Jim
Julia
Kanslers blogg
Karin L
Karin T
Linnea
Marina
Martina
Miilo
Nina A
Nina O
Peppe
Tessan

Kategorier

Senaste kommentarer